Premijera singla “Idemo polako”, kojim riječki glazbenik Sandi Bratonja najavljuje svoj prvi samostalni album “Zaustavljanje svijeta”, čije se objavljivanje očekuje u lipnju, bit će upriličeno danas u 14.15 sati na valovima HR Radio Rijeke.

“Pazi što pričaš jer nemaš undo”, jedan je od stihova iz spomenute pjesme, pa Bratonja na pitanje koju je poruku želio prenijeti slušateljima kroz svoj rad, kaže da je jedna od njih ta da su od riječi važnija djela.

– Što vrijedi neka poruka koliko god bila bitna ako ona nije potvrđena djelom. Najmoćnije, a to sam zaista uvjeren, bilo bi stanje duha u kojem čovjek misli, govori i radi jednako. Ako iskreno pogledamo u sebe, složit ćemo se da je to i najteže izvesti u današnjem svijetu. Ali, dobra stvar je da možemo vježbati i polako se približavati tom stanju. Kao glazbenik znam da se nikamo ne stiže bez vježbe.

Bratonja je zasad od osam snimljenih predstavio još jednu pjesmu, “I to će proći”, za koju je snimljen i spot, a u planu mu je objavljivati pjesmu po pjesmu, bez nekih većih očekivanja. Oni koji žele poslušati i pročitati čime se sve bavi mogu to učiniti putem njegove web straniceSoundClouda i YouTube kanala.

Komentari

komentara