Rijeci je ovog tjedna preminuo Marijan Marić, osnivač grupe Školjke.

– U četvrtak 25. siječnja napustio nas je naš prijatelj i bitan kotačić naše male scene, Don Marcello Marijan Marić, osnivač riječkog benda Školjke i borac protiv ovog trulog sistema.

Sprovod će biti održan u ponedjeljak 29. siječnja u 14 sati na groblju u Kastvu. Istog dana u njegovu će čast u OKC-u Palach, s početkom u 20 sati, biti održana komemoracija na koju pozivamo sve da dođu odati počast ovom jedinstvenom čovjeku.

Bez puno preseravanja prisjetit ćemo se najboljih trenutaka iz njegovog života slušajući Školjke i bendove koje je on volio, gledajući videe, prepričavajući anegdote i čitajući njegove tekstove.

Pozivamo sve koji bi htjeli reći pokoju riječ da se slobodno pridruže i podjele s nama svoje sjećanje na ovu legendu od čovjeka uz open mic.

Također vas obavještavamo da će se u suradnji Distune Promotiona i Udruge Ri Rock održati specijalni koncert njemu u počast, a o kojem ćemo vam uskoro reći više.

Zaletite se u Palach i održimo počast svi zajedno ovom fantastičnom čovjeku onako kako bi on to volio, poručili su njegovi prijatelji i kolege iz kluba u Kružnoj.

Pogledajte i kratak dokumentarac Filmaktiva “233” posvećen upravo njemu

Komentari

komentara