Jedan od TV događaja godine nedvojbeno će biti emitiranje nastavaka kultne TV serije „Twin Peaks“, a budući da je fantastična priča Davida Lyncha ostavila utisak na brojne generacije jasno je da najava emitiranja nastavka priče privlači veliku pažnju i u rock svijetu koji je svoj doprinos odlučio dati jednim nesvakidašnjim koncertom koji će biti održan u prostoru nazvanom Clive Bar kojeg je osmislila TV kuća Showtime.

Twin Peaks koncert bit će održan 16. i 17. ožujka, a nastupit će Real Estate, Neko Case, M. Ward, Agnes Obel, Julie Byrne, Alex Cameron, Aldous Harding, L.A. Salami, Alexandra Savio, Annie Hart, Cameron Avery, Tim Darcy, Let’s Eat Grandma i Gabriella Cohen.

Inače, premijera serije trebala bi biti 21. svibnja, navodno će biti prikazano 18 novih epizoda, a listu glumaca i glazbenika koji se pojavljuju u seriji čini niz vrlo zanimljivih imena kao što su David Duchovny, Laura Dern, Michael Cera, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, Naomi Watts, Jm Belushi, Sky Ferreira, Trent Reznor, Eddie Vedder, Tim Roth, Tom Sizemore i Sharon Van Etten.

 

Komentari

komentara