Božo Vrećo, poznat i kao Princ sevdaha u Rijeci u nedjelju promovira svoj solistički album “Moj sevdah”.

Koncert organizira Distune, a dogodit će se u nedjelju 29. studenog u HKD na Sušaku. Vrećo je po prvi put u Rijeci, gdje će predstaviti 17 pjesama u izvornom ruhu, pjevajući ih bez pratnje instrumenata. Na tom albumu predstavlja i svoje autorske sevdalinke “Znaš li da se svakog dana molim” i “Lejlija”.

“Meni je bilo bitno da ne budem muškarac na sceni dok pjevam žensku pjesmu. Želim da svaka žena osjeti tu ženu u meni, a muškarci mušku komponentu. Super je što ja funkcionišem kao takva osoba. Prevazilazim muško-ženske razlike, jer mislim da smo svi i jedn…o i drugo, samo što se većinu svog života stidimo da budemo i jedno i drugo, jer smo ograničeni poslom, porodicom, karijerom. Međutim, meni sevdah upravo daje slobodu da budem i žena. Da imam svilenu kaftan haljinu u kojoj se mogu vrtiti, koja je bajkovita. Nikada ne bih promijenio pol, jer to ne bih bio ja. Moja me mama, u stvari, nikada nije odgajala da budem neko drugi. Znala je koga je rodila i uvijek mi je govorila “budi to što jesi i prati svoje srce”, a ja to i radim.”, rekao je Vrećo.

Ulaznice je moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 65,00kn , dok je cijena ulaznice na dan koncerta 85,00kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dallas music shop Rijeka (Splitska 2a) i putem sustava Mojekarte.hr

Prvo koncertno gostovanje princa sevdaha u Rijeci imati će svoju uvertiru dan prije ,u subotu, 28.11.
Naime, od 14h Božo Vrećo poseban je gost Dallas music shopa Rijeka.

Prava prilika za neformalno upoznavanje, kupovinu cd, dobivanje autograma, ili pak fotkanje.

Ujedno, njegov album moći će se kupiti i na samome koncertu

Komentari

komentara