Ljudi su ti koji čine zemlju… Svi koncerti koje smo svirali u Hrvatskoj su bili uzbudljivi i imali divlju energiju. Donesite svoju buku, mi je jedva čekamo! – riječi su kojima je u nedavnom intervjuu Liam Howlett najavio svoj povratak u našu zemlju. Pravo, vrelo i uzbudljivo ljeto započet će 1. srpnja nastupom electro-punk legendi The Prodigy na zadarskom Jazine Open Airu.

Aduti spektakla

Prošlo je tri godine otkad su Liam Howlett, Keith Flint i Maxim posljednji put nastupili u Dalmaciji. Više od 15 tisuća fanova svjedočilo je večeri u Šibeniku u kojoj je kultni trojac isporučio show godine.
– Sad se vraćaju još veći i glasniji na turneji koja bi po mnogim najavama mogla biti njihova posljednja. Ljeto, petak navečer, prekrasan zadarski ambijent i zadnji ples s vjerojatno najboljim live bendom na svijetu – sve to su aduti spektakla kojim će se katapultirati ljetna sezona na obali, poručuju organizatori.
U petak fanove očekuje set lista Prodigyja koja će uključivati hitove iz svih faza karijere. Čut će se »Breathe«, »Firestarter«, »Smack My Bitch Up«, »Voodoo People«, »Thier Law«, »No Good (Start The Dance)«, »Everybody’s In The Place«, »Omen«, »Invaders Must Die« i mnoge druge.

Naklonjena prognoza

Prvi kamioni s produkcijom na parkiralište pored dvorane Jazine stižu rano ujutro u srijedu kada i počinje postavljanje najveće pozornice ikad podignute u Zadru.
– Scena će biti u potpunosti spremna za probe već u četvrtak navečer, a u petak će se finiširati radovi u koncertnom prostoru kako bi sve bilo spremno za otvaranje vrata u 19.30. Zagrijavanje s početkom u 20 odradit će DJ Zmayo, label menadžer Pistolero Recordingsa i jedan od naših najpoznatijih breaks DJ-a čiji nastup je bend osobno odobrio. Na pozornicu Jazine Open Aira Liam, Keith i Maxim se penju točno u 22, naglašavaju organizatori.
Vremenska prognoza bit će u tjednu koncerta i na sam dan održavanja potpuno na strani Prodigyja. Ljeto se konačno razmahalo i cijeli tjedan se očekuju sunčani i topli dani, s temperaturama višim od 27 stupnjeva. Ulaznice u pretprodaji iznose 220 kuna, a na dan koncerta 250 kuna.

Komentari

komentara