U clubu Gervais u Opatiji u subotu će nastupiti popularna zagrebačka grupa Psihomodo Pop.

Bend koji je načinom sviranja, glazbom i stilom ostavio upečatljiv trag na rock sceni kako bivše države tako i Hrvatske, djeluje više od trideset godina i dalje, mladenačkim žarom, priređuje nova, sve bolja iznenađenja i kvalitetnu glazbu. Nedavno su objavili novi materijal »Live Unpljugd 2 Gavella« koji na dva CD-a i DVD-u donosi snimke nastale na trodnevnom »unpljugd« spektaklu održanom u kazalištu Gavella prije dvije godine.
Prije koncerta u Opatiji, u subotu od 14 do 15 sati, Gobac, Šparka, Brada, Kuzma i Tigi bit će u Dallas Music Shopu u Rijeci i u jednosatnom se druženju zabavljati s posjetiteljima, odgovarati na sva moguća (i nemoguća) pitanja i najvažnije, potpisivati svoje unpljugd izdanje koje će biti moguće nabaviti po promotivnoj cijeni.
Cijena ulaznice za koncert u Gervaisu iznosi 30 kn u pretprodaji i 40 kn na dan koncerta. Ulaznice su u prodaji na www.mojekarte.hr, u Opatiji na Ljetnoj pozornici, u Rijeci u Dallas Music shopu i caffe baru Nad urom i ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr. Ulaz u klub otvara se u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.

Komentari

komentara