Psihomodo Pop vraća se nakon 20 godina na iste kazališne daske – 4. prosinca u Gavelli evocirat će sjećanja na famozni “Unpljuged” i pokušati ponoviti uspjeh tog kultnog koncerta koji je zabilježen i kasnije objavljen kao live album. Godinu 1995.  Psihomodo pop  s razlogom jako dobro pamti.  Najuspješnija turneja sa svim rasprodanim koncertima, a album ‘Unpljugd’ postao je najslušaniji i najprodavaniji album Psihomodo Popa do tada.

”Stari Zagrepčanci i pravi rockeri znaju da je za sve kriva Gavella. Koji  je to bio početak vrlo kulturne turneje na kazališnim daskama… Odsvirali smo unplugged koncert koji je odmah dao i novu hrvatsku riječ Unpljugd. , kaže Davor Gobac.

Album “Unpljugd” iz Gavelle, akustična kompilacija i presjek rada grupe tijekom 12 godina rada, donosi stvari poput “Fride”, “Pinokija”, “Natrag u garažu” i “Kad sam imao 16” koje su do danas slušanije nego originali. 

”Želja nam je ponoviti sve to. Zato u svoj predbožićni kalendar odmah upišite 4. prosinca.  Zagrebačko kazalište Gavella naravno i ovaj puta. Vjerujem da će biti nekih koji budu htjeli baš baš isto sjedalo kao i pred 20 godina. Nažalost, to nije moguće. Promijenili su tapecirung!”, šali se Gobac.

Ulaznice za ovaj povratak u prošlost pod nazivom ‘Unpljugd 2’ nalaze se u prodaji isključivo na blagajni Gavelle. Cijena u pretprodaji je 130, na dan koncerta 150 kuna.

Komentari

komentara