Električni orgazam objavio je samo na vinilu live album “Puštaj muziku!”, koji je snimljen u prosincu 2015. godine u Domu omladine Beograda, gdje je bend koncertno proslavio 35 godina postojanja.

“Puštaj muziku” donosi  deset pjesama – od “Vi” s početka karijere, preko kasnijih hitova “Ja sam težak kako konj” i “Kako bubanj kaže”, do singla novijeg datuma “Bio sam loš” – što je zabilježeno 27. prosinca 2015. godine na drugom od dva trijumfalna koncerta u dvorani “Amerikana” DOB-a.
Gitarist i pjevač Srđan Gojković-Gile, klavijaturist i pjevač Ljuba Đukić, gitarist Branislav Petrović-Banana, basist Zoran Radomirović-Švaba i bubnjar Blagoje Nedeljković-Pače uživo su odsvirali i pjesme s posljednjeg studijskog albuma “To što vidiš to i jeste” – “Ti to možeš” i “Pokaži mi”.
Posebnu draž “Puštaj muziku!” predstavlja nastup Gileta i Ljube s članovima prve postave benda basisticom Marinom Vulić i gitaristom Ljubomirom Jovajovićem-Jovecom u  klasicima “Konobar” i Zlatni papagaj”, kao i s basistom druge postave Jovanom Jovanovićem-Grofom u “Pođimo” i “Dokolici”.
“Puštaj muziku!” izdan je u ograničenoj tiraži, a izdavač je Long Play.

Komentari

komentara