Svoj prepoznatljivo raskošan elektro-pop zvuk na Riječku zvečku večeras će donijeti riječka grupa Quasarr. Što pripremaju za besplatan nastup u parku preko puta crkve na Donjoj Vežici otkrio nam je pjevač Boris Štok.

– Svirati ćemo repertoar po kojemu nas publika i poznaje, s puno energije i plesa. Koliko se sjećam, ovo je prvi puta da sviramo na ovakvom kvartovskom događaju u Rijeci, ali svirali smo nebrojeno puta na sličnim pozornicama npr. u Šibeniku, Puli, Dubrovniku i uvijek nam je bilo super. Koliko sam vidio, Riječka zvečka polako postaje brend, a ljudi u gradu su odlično prihvatili ovakav ljetni tip ponude na otvorenom, dodao je Štok. Riječki bend krajem prošle godine objavio je treći album »Sjene«, a sada već rade na novim projektima.

– Nedavno smo završili glazbu za najavnu i odjavnu špicu visokobudžetne nove tv-serije koja će se prikazivati na HRT-u ove jeseni, a čiji naziv još ne smijem otkriti, a u pregovorima smo i za glazbu u domaćem filmu koji bi trebao imati premijeru na Pulskom festival idućeg ljeta, otkrio je Štok.

Quasarr je prošlog mjeseca nastupio na Zagreb Callingu u Zagrebu kao predgrupa mladoj britanskoj zvijezdi Johnu Newmanu, a sada očekuju potvrde nastupa na nekim većim festivalima.

– Na Zagreb Callingu je bilo odlično! Uvijek imponira zasvirati na velikom stageu ispred trenutno jednog od najpopularnijih svjetskih mladih izvođača, zaključio je Štok.

Komentari

komentara