Rebel Star i Letarg stižu u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 19. rujna.

Rebel Star, rock’n’roll bend Milana Glavaškog, radi pjesme za svoju dušu i za dobro raspoloženje svih koji to žele. Pjesme koje Glavaški stvara, kako kažu, tijekom cijele svoje karijere (ranije u Evi Braun i Popcycleu, danas u Rebel Star) imaju tu jedinstvenu kvalitetu da se mogu tumačiti na različite načine i odolijevati vremenu i “modi”. Imaju i još jednu, izuzetno bitnu kvalitetu – svatko u njima na kraju dobije to po što je došao – utjehu, nadu, radost, zadovoljstvo, savjet.


Početkom ljeta Rebeli su objavili svoj četvrti studijski album “Reka“ na kojem se nalaze pjesme o slobodi, ljubavi, traženju sebe, putovanjima, njoj i njemu, prirodi… Kritike koje je album dobio u ovih par mjeseci su pozitivne. Uživo,
Rebel Star zvuči moćno, glasno i uigrano, a na pozornici ga čine Milan Glavaški, Attila Prikler, Ashley Brees, Mike Kentish i Csaba Marinka.

Iza pseudonima Letarg krije se kantautor Bruno Antolić koji će u Tvornici predstaviti svoj prvi EP “Paravan”. Na tom izdanju uz Brunu sviraju Ivan Horvatić (bubanj/klavir), Miran Katar (bass), Rajna Hraščanec (vokal) i Ivan Gundić (intro “Glas”). Skladateljski, uz Letarga, glazbu na EP-u potpisuju i Ivan Horvatić te Miran Katar.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta će za ulaz trebati izdvojiti 40 kn.

Službena prodajna mjesta:

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Komentari

komentara