Ove subote u riječkom Dallas music shopu održat će se Dan prodavaonica ploča (Record Store Day) koji se obilježava u cijelom svijetu treću subotu u travnju.

Kao i ranijih godina hrvatski diskografi uključili su se u ovu akciju pa će tako pod zajedničkim krovom Hrvatske diskografske udruge, u većim gradovima u Hrvatskoj specijalnim glazbenim izdanjima, prigodnim popustima, druženjem i koncertima u CD shopovima proslaviti ovaj dan.

Kako i priliči riječki Dallas music shop je za tu prigodu pripremio bogat glazbeni program. Uz neizostavne popuste (10% na sva izdanja), posebnu ponudu limitiranih Record Store izdanja, sve posjetitelje i ove godine očekuju živi nastupi.

Program od 10 sati otvara riječki glazebnik Andrej Grozdanov, nakon njega u 11 sati slijedi nastup kantautorice Elis Lovrić, a točno u podne za mikrofonom će se naći nova nada Dallas recordsa Marko Rogić a.k.a. White on White, dok će prekaljeni rock glazbenik Alen Brentini zaokružiti program svirkom od 13 sati.

U subotu 21. travnja Dallas music shop Rijeka radit će od 9 do 14 sati.

U prodaji će se naći i ekskluzivno novi album grupe Jonathan, »To hold«, a prvi će se puta moći kupiti i gramofonska ploča od čokolade. Riječ je o albumu »Rijeka snova« Nene Belana.

Komentari

komentara