Nakon što je Jimmy Page u posljednje nepune dvije godine remasterirao i obradio sve najbitnije što su Led Zeppelini u svojoj diskografskoj karijeri učinili, na redu su – čini se – i drugi.

Tako je David Bowie za 25. rujna najavio objavljivanje velikog box seta od 12 CD-a (ili 13 LP-ja) koji će pod nazivom “Five Years 1969 – 1973” sadržavati sve što je ovaj legendarni kameleon rocka objavio na početku svoje karijere.

Konkretno, naći će se u tom bogatom box setu šest prvih albuma, dva live albuma te kompilacije rijetkih i do sada neobjavljenih snimki.

Tako ćemo u novoj remasteriranoij verziji moći čuti prvih šest albuma – “David Bowie AKA Space Oddity”, “The Man Who Sold the World”, “Hunky Dory”, “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars”, “Aladdin Sane” i “PinUps”. Bit će tu i live albumi “Live Santa Monica ’72” i “Ziggy Stardust: The Motion Picture Soundtrack”, kao i stereo mix “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars” iz 2003. godine, a ljubitelje rijetkosti nedvojbeno će privući dvostruki CD pod nazivom “Re:Call 1” na kojem će se naći snimke koje nisu bile objavljene na spomenutim albumima te preostale rijetke snimke nastale u tom razdoblju od 1969. do 1973. godine.

Komentari

komentara