Bendovi su odabrani, Ri Rock može početi! Jedan od najdugovječnijih festivala demo bendova 38. izdanje doživjet će na provjerenom mjestu – u kultnom riječkom klubu Palach.

U petak će u Palachu biti otvorena izložba »Koncertna fotografija« Puljanina Darka Rajića, nakon čega slijedi 1. natjecateljska večer ovogodišnjeg festivala. Publici i žiriju predstavit će se grupe: ???, Not!, Exa, No army i Fingerprint. Gosti će biti grupe The Shaiones i Mašinko.

Druga natjecateljska večer u subotu pred slušatelje dovodi grupe: Epicentar, City Of Logic, Eho, Meant to Be i Speedclaw te goste, grupe Cold Snap i Monox. Vrhunac večeri bit će proglašenje pobjednika, odnosno tri prvoplasirana benda 38. Ri Rock Festivala.

Ulaznice za festival moguće je kupiti na štandu na Korzu. Cijena dnevne ulaznice je 25 kn u pretprodaji i 35 na dan(e) festivala. Cijena festivalske karte je 40 kn u pretprodaji te 50 na dan festivala. Cijena Ri Rock Paketa koji koji sadrži majicu, festivalsku ulaznicu i plakat, iznosi 99 kn. Suradnja Udruge Ri Rock i Rijeka Tattoo Expa nastavlja se humanitarnom akcijom kojom se prikupljaju donacije za dvije obitelji iz Kostrene čija djeca boluju od cerebralne paralize.

Ri Rock Festival održava se uz potporu vjernih donatora, a to su: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka, HDS ZAMP, Hrvatska glazbena unija i Turistička zajednica grada Rijeke.

 

Komentari

komentara