Dalibor Pavičić i My Buddy Moose/Foto Darko JELINEK

Dalibor Pavičić i My Buddy Moose/Foto Darko JELINEK

 Riječka grupa My Buddy Moose u četvrtak je navečer u zagrebačkom KSET-u koncertno predstavila novi, četvrti nosač zvuka jednostavnog imena »IV«.

Na pozornici kluba u kojem su početkom 2005. održali svoj prvi zagrebački nastup, članovima benda pridružili su se i dragi gosti: producent njihovog prvog albuma Dalibor Pavičić, legendarni američki glazbenik i producent koji im je gostovao na drugom albumu i producirao treći nosač zvuka Chris Eckman te beogradska kantautorica Ivana Smolović koja je na albumu »IV« s MBM-ovcima otpjevala pjesmu »Waiting«.
My Buddy Moose/Foto Darko JELINEK

My Buddy Moose/Foto Darko JELINEK

Sljedećeg tjedna članovi My Buddy Moosea nastupaju u Rijeci. Za početak će se u utorak, s početkom u 12 sati, družiti s riječkom publikom u Dallas Music Shopu. Riječkim kaubojima i miljenicima domaće i regionalne underground scene na promociji u Dallasu pridružit će se posebni gosti: Vlado Simcich Vava te autorski dvojac zaslužan za vizualno rješenje albuma Enver Krivac i Dobriša Radovanović.
Riječka koncertna promocija albuma »IV« bit će održana u subotu, 2. prosinca u OKC-u Palach. Kao predizvođač My Buddy Mooseu nastupit će White on White, odnosno riječki kantautor Marko Rogić kojem će to biti i prvo javno predstavljanje. Riječkim losovima na pozornici Palacha pridružit će se i prijatelj benda, gitarist grupe The Bambi Molesters Dalibor Pavičić.
Ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna dostupne u sustavu Entrio i u Dallas music shopu Rijeka. Na ulazu će im cijena biti 60 kuna.

Komentari

komentara