Sutra, dan uoči nastupa u Pogonu kulture, legendarna beogradska grupa Disciplin A Kitschme održat će »meet & greet« s riječkim obožavateljima u The Beertiji na Trsatu.

Početak druženja zakazan je za 20 sati. Uz preslušavanje i prodaju novog albuma »Opet« i druženje s bendom, posjetitelji će u suradnji s Dallas Music Shopom moći kupiti i ostale albumi Discipline po popularnim cijenama.
Dan nakon koncerta u riječkom Pogonu kulture grupu očekuje nastup u zagrebačkoj Tvornici kulture. Uoči koncerata bend je prekjučer objavio spot za pjesmu »Reci ruke u vis!«, aktualni singl s novog albuma »Opet«. Riječ je o »zaraznom hitu veselog i plesnog ritma, uz koji se ukazuje na mogući odnos spram svakodnevice, prepune zamki koje treba zaobići«.
– Spot sadrži detalje konfrontacije jedne neuobičajene rock grupe i drona koja ih neprekidno uznemirava. Pojavljuje se zaštitnik benda koji plovi iznad Beograda u svom balonu i stvar se rješava happy endom, u duhu »Uradi sam trash-estetike«, otkrio je pjevač grupe.
Furiozna rock četvorka predvođena Dušanom Kojićem Kojom na hrvatskoj će mini-turneji proći kroz cijelu karijeru, a najjači će naglasak staviti na aktualni album koji bilježi samo odlične kritike. Za koncerte u Rijeci i Zagrebu cijena ulaznice je ista – u pretprodaji iznosi 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna. Ulaznice za riječki koncert moguće je kupiti u Palachu, Beertiji, Dallas Music Shopu, na prodajnim mjestima Entrija i na web-stranici entrio.hr. Ulaznice za zagrebački koncert također je moguće kupiti u sustavu Entrija, u Tvornici kulture te zagrebačkom Aquarius CD shopu i Dirty Old Shopu.

Komentari

komentara