Kreativni autorski tandem u sastavu Darko Terlević i Stanislav Grdaković, poznatiji kao The Siids, nedavno izdanim prvijencom »Brutalist« osvajaju glazbeno tržište.

Bend kojeg struka naziva »najperspektivnijim novim riječkim bendom« svakim novim singlom u potpunosti je opravdavao taj epitet, a prema najnovijim podacima Hrvatske diskografske udruge, album je ušao i na listu najprodavanijih domaćih izdanja.

Potvrdu struke dobili su i na nedavno održanom 41. Ri Rocku gdje su primili dvije izuzetno vrijedne nagrade. Pjesma »Beats Running Down« osvojila je, po prvi put dodijeljenu nagradu »Ivica Vrkić« za najbolji singl 2019., a istoimeni spot u režiji Stelle Mešić, proglašen je najboljim videospotom.

Osim što su napravili iznimnan nosač zvuka, dečki osvajaju svojim live nastupima što je prepoznala i fantastična voodoo blues trojka My Baby odabravši ih za predgrupu svog zagrebačkog koncerta u subotu u Tvornici kulture.

My Baby, miljenici zagrebačke publike, vraćaju se u Tvornicu u sklopu Live! turneje. Uoči nastupa predstavili su novi singl »Everything«, naslovnu pjesmu za legendarnu nizozemsku krimi seriju »Vice«.

Komentari

komentara