U zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran početkom sljedećeg mjeseca započet će nova, treća sezona Karlovačko RockOff Festivala.

Stručni žiri u sastavu: Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinović Mrle (Let 3), Aljoša Šerić (Pavel) i producent Mark Mrakovčić, na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom, zaprimio je više od 100 prijava za ovogodišnje festivalsko izdanje, a za uho su im zapeli singlovi 15 finalista.

Riječku scenu predstavljat će Iz@ Medošević koji će se predstaviti 6. listopada, zajedno s grupama Chasing Milagros, S3ngs, Big Strip Gorila i Justin’s Johnson. U četvrtak 13. listopada nastupit će Lika Kolorado, Roppongi Red, Široke ulice, Auguste i U pol’ 9 kod Sabe, a tjedan dana kasnije pred publiku i žiri stat će Nezahvalnici, Rezerve, Bobo, Surka BeatBox i Mangroove.

– Izuzetno smo zadovoljni da na festivalu imamo 15 izvrsnih izvođača, a ovaj popis imena to jasno pokazuje. Publika i mediji imat će priliku u četiri večeri na jednom mjestu uživo čuti velik broj sjajnih glazbenika domaće rock i off scene, izjavio je Hrvoje Horvat.

Superfinale je na rasporedu 4. studenog. Nagradni fond za tri najbolja superfinalista uključuje snimanje singlova i videospotova u profesionalnoj produkciji. Ove godine organizaciju festivala preuzima udruga Unison – Hrvatski glazbeni savez, no misija osnivača, Hrvatskog društva skladatelja, ostaje ista: medijska deblokada mladih autorskih bendova i izvođača te njihov radijski, koncertni i diskografski proboj. Drugu godinu za redom sponzor projekta je Karlovačko.

Komentari

komentara