Ovog ljeta, na otvorenoj pozornici  u Parku Orsula, prvi će se put održati Rock kamp Orsula. Dvodnevno glazbeno druženje, najavljeno za petak i subotu, 10. i 11. srpnja, obogatit će nastupi bendova iz Rijeke, Zagreba i Dubrovnika.

Riječke snage predstavljaju Quasarr, Morso i Moskva, iz Zagreba dolaze S3ngs, Orvel i Big Strip Gorila, a domaćini su Embassy 516, Valetudo, Feredon i Yaye. Zajedničku organizaciju potpisuju Park Orsula & Udruga mladih Orlando, uz riječki Distune promotion te nekolicinu zagrebačkih glazbenih entuzijasta, a ulaz je besplatan.

Riječki electro pop band Quasarr odsvirat će dosadašnje uspješnice, ali i nove pjesme koje će se naći na trećem studijskom albumu čije se objavljivanje očekuje na jesen. Big Strip Gorila će predstaviti i novi singl ‘Bermudski trokut’ kojeg su objavili ovaj tjedan, a riječ je o nastavku priče i drugom dijelu triptiha videospotova na kojem su radili s Igorom Ilićem, njihovim prijateljem i pjevačem benda Orvel.

Zagrebački indie pop bend Orvel predstavit će i nedavno objavljeni synth pop singl ‘Sjajan dan’, dok će S3ngsi zabaviti publiku pjesama s dosadašnja dva albuma, ai i predstaviti posljednji singl ‘Ocean’.

Komentari

komentara