S.A.R.S. je bend koji je pri samom vrhu koncertnih aktivnosti u cijeloj regiji, no izgleda da nećemo još dugo čekati njihov posve novi studijski album.


Uvijek puni inspiracije i volje za snimanjem novih pjesama, nakon samo godinu dana pri samom su završetku novog albuma znakovitog naslova ”Poslednji album”.

Pred nama je novi singl ”Glupost” koji ima i pripadajući spot.

Novim singlom ostvarena je suradnja s vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, bendom koji je osvojio publiku svojim istoimenim vrlo cijenjenim debitantskim albumom. Članovi sastava ”Ničim izazvan” pojavljuju se u novom spotu zajedno uz S.A.R.S.-ovce, no ova će se pjesma pronaći isključivo na ”Poslednjem albumu”.

Veseli i pozitivni singl upravo je ono što ćemo slušati u ljetnim danima u radijskom eteru, naravno, uz neizostavnu ljubavnu tematiku je uvijek neiscrpna inspiracija S.A.R.S.-ovcima.

Podsjetimo, dvodnevni koncerti u zagrebačkom Domu sportova 21. i 22. listopada zasigurno će biti ispit karijere za ovaj sastav koji nezaustavljivo obilazi cijelu regiju i dupkom puni dvorane. Prije toga, S.A.R.S. će održati ekskluzivni klupski koncert 3. lipnja u Bikers Beer Factoryju. Ovaj će koncert biti zatvorenog tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu, već će ulazak biti omogućen samo kupcima dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova. Trenutna cijena tih ulaznica je 170 kuna.

”Poslednji album” u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa izlazi 15. svibnja ekskluzivno na Deezeru.

Komentari

komentara