Zasanjani folk-punk trio Seine s novim singlom »Svog« najavljuje izlazak debitantskog albuma »Sno sna«, koji izlazi 14. rujna za Moonlee Records i Vox Project.

Seine je projekt Ivana Ščapca, čiji početci sežu u 2007. godinu, mada je pun zalet dobio tek kad je njegov post-punk-noise bend Vlasta Popić prestao s radom u 2015. godini. Iako počevši kao kantautorski projekt Seine se je u tom razdoblju razvio u punokrvan bend, gdje Ivana na vokalu i gitari prate Dimitrij Mekotanović Petrović (Vlasta Popić, Radost) na bubnjevima, udaraljkama i back vokalima, te Boško Mijušković (Škrtice, Straight Mickey and the Boyz) na basu, čiju ulogu na koncertima preuzima Ivan Grobenski (Moskau).

 

Seine su 2016. godine nastupili na Demo Festu u Banja Luci, gdje su pobjedili na najvećem bendovskom natjecanju u regiji, a za nagradu dobili snimanje i produkciju debitantskog studijskog albuma. Nakon nastupa na festivalu MENT Ljubljana 2017. su udružili snage sa slovenskom izdavačkom kućom Moonlee Records i rezultat je album »Sno sna«, koji će ugledati svijetlost dana u nedjelju.

Komentari

komentara