U subotu, 26. veljače u riječkom Pogonu kulture nastupa zagrebačka pop atrakcija Detour.

Bend čiji je zaštitni znak baršunasti vokal Maje Posavec šira je javnost prepoznala s trećim studijskim albumom naziva “A što ak’ ja…” i hit singlovima “Srce veliko”, “Snijeg”, “Daleko” i “Plešem sama”, kojim je bend zaslužio i Porina za pop album 2014. godine.

Ova godina posebna je za Detour, budući bend slavi desetljeće postojanja. Do početka ljeta trebali bi izdati svoj prvi akustični album, gdje će s novim aranžmansko-producentskim čitanjem bend predstaviti svoje već poznate pjesme. Autor i producent Nenad Borgudan ističe kako će nadolazeće izdanje ponuditi i dvije nove pjesme a već prvu će predstaviti kroz mjesec i pol dana, te dodaje:

“Slavljeničku godinu smo započeli s velikim planovima, otvorit ćemo je s novim singlom, nastaviti s nizom koncertnih nastupa, te promocijom akustičnog albuma, a završit je s velikim koncertom u Zagrebu. Nakon manjeg zatišja, mada smo koncertno stalno aktivni, vrijeme je za nove stvari. Čeka nas puno autorskog, studijskog, a i koncertnog angažmana čemu se neizmjerno veselimo.”

Ulaznice su u pretprodaji po 40 kuna dok će na dan koncerta biti po 55 kuna na ulazu u Pogon kulture.
Službena prodajna mjesta:

• Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
• OKC Palach, Kružna 8, Rijeka
• The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
• Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr
• Eventim prodajna mjesta i online eventim.hr

Komentari

komentara