Da ono što je nekada bilo dio SF filmova, polako postaje stvarnost uvjeravamo se iz dana u dan, a novi takav primjer je – turneja Roya Orbisona!

Naravno, itekako je poznato da je veliki Roy umro još 1988. godine, ali bez obzira na to dio turneje „In Dreams“ koja je u nedjelju počela u SAD-u, a u travnju stiže u Englesku i Europu već je u velikoj mjeri – rasprodan!!

Riječ je o tzv. holografskim koncertima, odnosno pokušaju da se orkestru koji će svirati melodiju na velikom platnu doda holografski lik Roya Orbisona i – eto koncerta!

Neki će reći – morbidno. Drugi da želja za zaradom nema nikakvih obzira, a treći će kupiti ulaznice i ići pogledati sve to. „

Krivci“ za sve kriju se iza firme Base Entertainment, jednog od najznačajnijih organizatora koncerata iz Las Vegasa.

U dogovoru s Orbison’s Estate, kojeg vode sinovi pokojnog Orbisona, osmišljen je holografski show kao središnji dio turneje na kojoj će laserski lik Orbisona pratiti simfonijski orkestar iz Las Vegasa.

U Engleskoj je već prodano 70 posto ulaznica, a nakon Otoka bit će održano još deset koncerata u Europi i Australiji nakon čega će „In Dreams“ nanovo u SAD na tromjesečnu jesensku turneju!

 

 

 

Komentari

komentara