»You Against You«, šokantan novi videospot grupe Slayer već u svojem prvom kadru pokazao je da bend i nakon 34 godine na sceni nastavlja pomicati ljestvicu. Video je ujedno i prequel spota za singl »Repentless« koji je predstavio njihov aktualan album.

– Jako je cool biti u spotu koji nije na neku lošu muziku iz 80tih ili 90tih. Napravio ga je pravi holivudski režiser čijih puno prijatelja iz posla se javilo da bi voljeli biti u Slayerovom spotu. Meni je to cool, izjavio je gitarist Slayera Kerry King.
Spot je, kao i njegovog prethodnika, režirao BJ McDonnell (“Sjekira 3”, snimatelj blockbustera “Avengers”, “Interview”, “Ant-Man”, “Tomorrowland”…). Od početnog kadra u kojem je žrtva izbodena s nekoliko desetaka noževa od krvavih obračuna “You Against You” je čisti horor pretočen u Slayerov spot.
– “You Against You” je posvećena ljudima koji, usprkos svim šansama da uspiju, su svoji najgori neprijatelji i konstantno gube. Ovo je sigurno najpankerskija pjesma na albumu. Ima taj old-school West Coast punk prizvuk. Nismo ga tražili, jednostavno je završio u pjesmi, opisao je njihov novi singl Kerry King.
Slayer se trenutno nalaze na velikoj svjetskoj turneji na kojoj promoviraju aktualan album “Repentless” i u sklopu koje će 1. lipnja, zajedno s grupom Anthrax, nastupiti u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma.
Ulaznice u pretprodaji iznose 220 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, iznositi 250 kn. U prodaju za ovaj koncert biti će pušteno samo 2,500 ulaznica.

Komentari

komentara