Američki rockeri grupe „Kiss“ od 1973. godine do danas, svirali su diljem globusa tijekom svoje glazbene karijere. Ipak, uspjeli su pronaći jedino mjesto gdje do sada nisu zabavljali publiku – pod vodom.

Pod morem će nastupati za velike bijele psine i osam obožavatelja koji će od njih biti odvojeni malenom podmornicom, prenosi Associated Press.

Kao dio promocije „Airbnb-a“, obožavatelji i Kiss će putovati osamnaestog studenog u odvojenim brodovima s obale južne Australije. Dok će bend ostati na jednom od plovila, obožavatelji će biti spušteni pod morsku površinu u područje poznato po aktivnosti morskih pasa.

Koristeći podvodne zvučnike, Kiss će započeti svirku koja će se moći čuti među „potopljenim“ obožavateljima i morskim psima.

„Bio sam malo šokiran idejom, ali onda su mi objasnili da morske pse privlače niske frekvencije i da ih privlači rock ‘n’ roll“, kaže pjevač i gitarist benda, Paul Stanley.

Karte koštaju pedeset dolara, što je upola manje od prosječne cijene za njihove koncerte. Zarada će ići u humanitarne svrhe, a karte se mogu rezervirati putem aplikacije „Airbnb“.

Koncert će se održati u Indijskom oceanu, a krenut će iz luke Lincoln u Južnoj Australiji. Bend će biti pod „punom ratnom opremom“ za nastup, koja uključuje kompletnu šminku i kostime, a izvesti će najmanje četiri pjesme.

„Nisam siguran koliko nas morski psi mogu podnijeti. Nadam se da znaju ‘Rock And Roll All Nite.’“, kaže Stanley.

Stanley i basist benda, Gene Simmons, oporavili su se nakon uklanjanja bubrežnih kamenaca i trebali bi biti spremni za nastup uoči koncerta za morske pse.

Događaj je dio „Airbnbove“ kapmanje „Animal Experiences“, a dizajniran je tako da ljudi zabavljaju životinje, umjesto da one zabavljaju nas. Iako ovaj podvodni nastup zvuči čudno, nije novost. Podvodni glazbeni festival se posljednjih trideset i pet godina održava u Florida Keysu.

 

Komentari

komentara