Nova koncertna sezona u Pogonu kulture na Sušaku započet će ove subote cjelovečernjim programom »Sjećanje na Milana Mladenovića – Kao da je i dalje tu«.

U prvom dijelu večeri posvećene pjevaču i frontmenu grupe Ekatarina Velika publika će moći pogledati fotografije i videospotove benda, nakon čega slijediti prikazivanje kratkog filma »Dečak iz vode« autora Marka Novičića. Moderator cijelog događaja bit će osnivač udruženja Deca iz vode Aleksandar Šarčević.

Vrhunac programa bit će nastup najboljeg EKV tribute benda Deca iz vode. Riječ je o projektu nastalom prije dvije godine s idejom da se koncertno obilježi sjećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus. U ulozi Milana, kao vokal i gitara je Zoran Mladenović, a kao nekad Margita Stefanović, klavijature svira Luna Škopelja. Na basu je Marko Eror, a za bubnjevima Nikola Rajović. Članovi benda aktivni su u raznim drugim grupama, a zajednička strast prema EKV-u ih je spojila u ovom projektu. Na repertoaru su im najveći hitovi sa studijskih albuma EKV-a, s debija dok su se još zvali Katarina II te dva najveća hita iz Milanovog razdoblja u grupi Šarlo Akrobata. Grupa djeluje u sklopu istoimenog udruženja koje okuplja umjetnike raznih profesija čija djela su inspirirana EKV-om. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan događaja 40 kuna.

U pretprodaji ih je moguće nabaviti u The Beertiji, u Dallas music shopu te na web-stranici entrio.hr.

Komentari

komentara