Legendarni britanski bend The Rolling Stones objavio je prvu pjesmu s iščekivanog studijskog izdanja kojim se vraćaju blues korijenima. Riječ je o pjesmi »Just Your Fool«, obradi pjesme najpoznatije po verziji u izvedbi Little Waltera.

 

Producent Don Was rekao je kako je materijal »Blue & Lonesome« koji će u Hrvatskoj biti objavljen 2. prosinca, snimljen uživo u londonskom British Grove Studiju, u samo tri dana, s glazbenicima poredanim u krug oko mikrofona.

– Zvuči sirovo i autentično. Uhvatili smo bit benda, otkrio je.

Novo izdanje Stonesi, na kojemu će biti obrade blues pjesama, objavljuju 11 godina nakon albuma »A Bigger Bang«. Mick Jagger (vokal), Keith Richards (gitara), Charlie Watts (bubnjevi), i Ronnie Wood (gitara) na njemu su udružili snage s dugogodišnjim suradnicima Darrylom Jonesom (bass), Chuckom Leavellom (klavijature) i Mattom Cliffordom (klavijature), a na dvije od dvanaest pjesama (»Everybody Knows About My Good Thing« i »I Can’t Quit You Baby«), pridružio im se i Eric Clapton koji je u susjednom studiju snimao vlastiti album.Legendarna rock skupina The Rolling Stones najavila je ovoga tjedna da će objaviti svoj prvi studijski album nakon više od deset godina na kojemu će biti obrade blues pjesama.

Komentari

komentara