U Palachu će u subotu biti održan prvi u nizu događaja za sve vinil-fetišiste i sve one željne kvalitetne glazbe bez stroge žanrovske podjele pod nazivom »ŠUMA VINILA VOL. 1«.

– Nekolicina entuzijasta i zaljubljenika u ploče skinula je prašinu s tavana i špajzi, počela skupljati i selektirati čudesne crne pijate i odlučila ih podijeliti sa svijetom. Od zaboravljenih Jugoton šlagera, twista, funka, soula, do punk-rock, latino i disco hitova, ali i svega živoga i neživoga između, imati ćete priliku otputovati u neke druge sfere, s osmijehom na licu. Bez pretjeranog planiranja i dogovora, lutat ćemo šumom vinila!

Kako zvuči Nela Eržišnik u paru s Billyjem Cobhamom? Nemamo ni mi pojma, ali se veselimo čuti, poručuju organizatori s Radija Roža, novoosnovanog online radija s Kvarnera koji se sastoji od gospodina Friškog, neuračunljivog hosta, poliglota i gitarista, te Poppyja, uračunljivog entuzijasta i basista, inače aktivnog u vokalno-instrumentalnom sastavu Lost Lucid.

Osim njih, kopači ploča u Palachu bit će: Euripid, Petwa i Neverin. U sklopu večeri bit će održana i posebna akcija razmjene ploča »Vinili na donacije«. Dress code je: bakin ormar; upad: daj ča daš.

Komentari

komentara