Osmi Outlook festival održat će se od 2. do 6. rujna, u pulskoj Areni i na tvrđavi Punta Christo te ujediniti najbolje od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage i srodne glazbe.

Rasprodane su međunarodne ulaznice, ali u prodaji su i dalje povoljnije festivalske ulaznice, kao i ulaznice za koncert otvorenja za stanovnike Hrvatske i drugih ex-Yu zemalja. Broj tih ulaznica je limitiran pa se savjetuje svima koji žele ovo ljeto posjetiti ovaj najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture da svoju ulaznicu nabave na vrijeme. Outlook nudi i još jednu posebnu pogodnost za svoje posjetitelje, a to je kupnja tri festivalske ulaznice za cijenu dvije.

Festival će biti otvoren u srijedu, 2. rujna, koncertom u pulskoj Areni, u društvu tisućljetnih kamenih arkada i zidova svjedočit ćemo nastupima izvođača sa samog vrha hip-hop, drum’n’bass i reggae scene. Glavni gosti večeri su uvjerljivo najoriginalniji hip-hop kolektiv svih vremena – Jurassic 5, jedan od najpoznatijih i najintrigantnijih britanskih producenata – SBTRKT, pionirski drum and bass bend Roni Size Reprazent Live, jedan od najenergičnijih i najuzbudljivijih live bendova koji se zadnjih godina pojavio na britanskoj glazbenoj sceni, The Gentleman’s Dub Club te Trojan Sound System, prava institucija britanske sound system kulture.

Nakon otvorenja u Areni Outlook festival se, od 3. rujna do 6. rujna, seli na tvrđavu Punta Christo pored Pule, centralnu festivalsku lokaciju s bezbroj hodnika, zidina, livada, okružena šumom i plažama, kampom i direktnim pogledom na veličanstvene Brijune. Kroz četiri dana i noći odlične glazbe i sunčanog vremena, s 12 festivalskih pozornica, preko 300 izvođača, s posebnim dnevnim beach stageom, kampom Brioni na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta 2015.

Od 3. do 6. rujna na tvrđavu Punta Christo stižu zaista impresivna imena: Beenie Man, Run The Jewels, Boy Better Know, The Madlib Carnival – Madlib, Pete Rock, J Rocc and Moodymann, Wiley, Noisia, Dusky, Flatbush Zombies, Shy FX, Congo Natty feat Congo Dubz & Tenor Fly, Jeru The Damaja, The Beatnuts, Digital Mystikz, DJ EZ, Goldie, Mount Kimbie (dj set), Cutty Ranks, Kate Tempest, David Rodigan, Loefah, Oneman, Protoje & The Indiggnation te mnogi drugi.

Tjedan dana prije festivala Arenu i tvrđavu će pohoditi mnoštvo ljubitelja elektronske glazbe, koji su cijele godine čekali da dođu na još jedan Dimensions festival, epicentar najsvježije elektronske glazbe u Europi. Iako su međunardone ulaznice pri samom kraju, Dimensions festival je također osigurao dovoljno povoljnijih festivalskih i ulaznica koncert otvorenja za stanovnike Hrvatske i ex-Yu zemalja.

 

Povoljnije ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije mogu se nabaviti na stranicama Pozitivnog ritma, u Entrio sistemima, te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje. Ulaznice za koncert otvorenja su u prodaji i mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje.

Članovi Fan Cluba Muzike.hr također imaju priliku nabaviti ulaznice s posebnim popustom.

Komentari

komentara