Američki glazbenik Richard Melville Hall, poznatiji pod umjetničkim imenom Moby najavio je izlazak memorara »Then It Fell Apart« za 2019., piše The Rolling Stone.

»Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih«, napisao je Moby na twitteru za nastavak svojih memoara iz 2017. »Porcelain: A Memoir«.
»U ljeto 1999. Moby je objavio album koji je definirao tisućljeće, »Play«. Poput albuma koji definiraju generaciju, »Play« je bio sveprisutan i katapultirao je Mobya u superzvijezde. Odjednom se družio s Davidom Bowiejem i Lou Reedom, Christinom Ricci i Madonnom, uzimajući ecstasy za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo«, stoji u priopćenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. lipnja 2019.

Poznati američki komičar i voditelj Stephen Colbert rekao je za »Then it fell apart« da »nekako ta kronika duge, tamne noći duše uključuje smiješne priče u kojima su Trump, Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika«.

Komentari

komentara