Jedan od najznačajnijih europskih hip-hop i urban festivala, Fresh Island što se na plaži Zrće na otoku Pagu održava od 15. do 17. srpnja, stavio je u prodaju i posljednji kontigent ulaznica.

 

 Fresh Island postao je glazbeno ljetno događanje u kojem uživaju ljubitelji hip-hopa iz cijelog svijeta. Ove godine moći će uživati u nastupima Actiona Bronsona, Pushe T, Skepte, Joeya Bada$$a, Dannyja Browna, Migosa, Just Blazea, Evidencea Tropkillaza i brojnih drugih izvođača. Uz koncerte headlinera, tu je i bogat popratni program  festivalskih boat i pool partyja na kojima će nastupiti neki od najboljih europskih DJ-eva i kolektiva, uključujući Shorebitch, Supa Dupa Fly i Faded, kao i specijalne nastupe britanske DJ legende Tima Westwooda te francuske zvijezde DJ-a Cuta Killera.

Fresh Island će ove godine održati Grime Karaoke po prvi put u regiji, događanju će se pridružiti jaka Grime imena kao što su Big Narstie, Sian Anderson i brojni drugi. Cijelo događanje pokrivat će poznati glazbeni kanal Noisey sestrinske kompanije VICE.

I ove godine Fresh Island festival svoj će program obogatiti boat partyjima koji će se svakodnevno održavati tijekom festivala i uz koje će posjetitelji moći otkriti čari jadranske obale i prirode, uz glazbenu kulisu nekih od najboljih hip-hop Dj-eva i kolektiva. Kao izvođači boat partyja ove će se godine na popisu naći Melody Kane, Faded I DJ Cut Killer, dok će publiku na dnevnim pool partiejima uveseljavati britanski Hip-Hop šampion Tim Westwood koji će uživo emitirati nastup na poznatoj londonskoj radio stanici Capital Xtra. Njemu će se pridružiti i Melody Kane te Miss DJ Candy, dok je Statik Selektah najavio snimanje spota za svoj novi album “Lucky 7” upravo na festivalskom pool partyju.
Festival će ove godine posjetiti i rekordan broj medija. Organizatori očekuju 200 medijskih kuća iz čitavog svijeta što je odlična promocija hrvatskog turizma i destinacije otoka Paga. Posjetitelji koji posjećuju Festival dolaze iz preko 30 zemalja pa čak i iz najudaljenijih zemalja svijeta i to iz Japana, Kanade, Australije i USA kako bi uživali na jedinom europskom hip hop festivalu na plaži.
Festivalske karte se još uvijek mogu nabaviti po cijeni od 65 eura putem službene web stranice. VIP karte po posebnoj cijeni su rasprodane, ali određeni broj VIP karata se još može kupiti po cijeni od 210 eura.  Karte za boat partyje u prodaji su od 10. lipnja   putem web stranice Fresh Islanda i koštat će 28 eura po partyju.

Komentari

komentara