U prostoru nekadašnje Tvornice Torpedo u noći sa subote na nedjelju bit će održan veliki elektronički party pod imenom TORPEDO ONE – heritage: industrial.

– Za ovu priliku, u suradnji s Odjelom za kulturu Grada Rijeke, pripremili smo pravo podsjećanje na našu kulturnu i industrijsku baštinu, te kroz ovo ljeto možemo svi zajedno tri puta uživati u prostoru nekadašnje tvornice u prisustvu najpoznatijih regionalnih umjetnika i dragih prijatelja. Dame i gospodo, predstavljamo vam prvu ediciju naših ljetnih evenata. Čovjek od pamtivijeka za sobom ostavlja naslijeđe, a mi smo tu da se prisjetimo kako bi svijet u kome živimo ostavili iza nas uvijek za nijansu boljim, ljepšim i dostojnijim, poručuju organizatori – Crkva, Subire Rec i Balkan Kolektiv.

U Torpedu će nastupiti riječki DJ Ogi koji predstavlja stup regionalne techno scene te Mystic, umjetnik širokih zvučnih obzora koji je upravo objavio novi album. Osim njih, pred publiku će stati i dobro poznati pulski DJ i producent Alen Sforzina koji je svojim radom otvorio nova vrata razvoju regionalne elektroničke glazbene scene. Na partyju će nastupiti i Ana Antonova, djevojka s Krka koja predstaviti svoju viziju zvuka budućnosti. Večer će zatvoriti Altar Servers, rezidenti riječkog kluba Crkva. Na drugom stageu nastupit će Sven Nalis, pionir drum & bassa u Rijeci čije DJ-vještine već godinama zadivljuju riječke partijanere. Posjetitelje očekuje i SNAP, mladi riječki drum & bass producent te DJ Robert A, mlada nada riječkog drum&bassa sa vrhunskom selekcijom. Uz njih će se predstaviti i Mecena, poznati riječki promotor i organizator koji je prošle godine svoju strast za dubokim bassevima počeo pretakati na DJ-pult.

Vrata Torpeda otvaraju se minutu prije ponoći, a program će trajati do nedjelje u 8 ujutro. Do 1 ujutro za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 30 kuna, a nakon 1 – 40 kuna.

Komentari

komentara