Veliko »antivalentinovsko glazbeno slavlje«, AntiValentinovo, za svoje treće izdanje u veljači 2018. najavljuje peterosatni koncertni spektakl, a kao treći »super-headliner«, uz već najavljene splitski TBF i riječki LET3, u zagrebačkom Domu sportova nastupit će i popularni reper Edo Maajka.


Kako se ističe u najavi, AntiValentinovo je dosad steklo epitet najvažnije rock fešte godine, postavši simbolom pravog jednodnevnog festivala za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova, te događaj za koji se uvijek traži ulaznica više.

Njegovo treće izdanje, koje će se održati u subotu 10. veljače pod krilaticom »Ništa ljubav, karentinovo svuda!«, uz stalne goste AntiValentinova, popularnu riječku grupu LET3, te već najavljene headlinere TBF, kao trećeg headlinera ugostit će u Domu sportova Edu Maajku, najavio je Dallas Records.

Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene na AntiValentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici kulture, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj; Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom i Billyjem Coxom; Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

»Potvrda je to da će iduće AntiValentinovo biti najjače do sad, a uz ova tri benda, uskoro ćemo objaviti i četvrti koji će u statusu posebnih gostiju zaključiti line-up. Bez sumnje, bit će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na AntiValentinovu koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti«, stoji u najavi.

Ulaznice za AntiValentinovo 3 već su u prodaji kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a mogu se u Zagrebu kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1), Rockmarku (Berislavićeva 13), te u riječkom Dallas Music Shopu.

Komentari

komentara