Treću godinu za redom manifestacija Vežičke ljetne noći, poznatija pod radnim nazivom Riječka zvečka, u park na križanju Kvaternikove i Ulice Martina Kontuša – preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River, dovodi zanimljiva glazbena imena koja na besplatnim koncertima okupljaju brojnu riječku publiku željnu dobrih svirki.

Program Riječke zvečka vol. 3 započeo je preksinoć, na najbolji mogući način, odlično posjećenim nastupom zagrebačke grupe Pips, Chips & Videoclips u kojem su uživali glazboljupci svih generacija. Bend koji je na sceni već dvadeset i pet godina iza sebe ima bogatu diskografiju pa im repertoara na preksinoćnjem koncertu nije nedostajalo.

Zanimanje za besplatan koncert bilo je izvrsno, a podjednako dobra bila je i atmosfera u parku na Donjoj Vežici.

Dubravko Ivaniš i njegovi dečki nastup su započeli pjesmom »Bi li ili ne bi« s albuma »Walt«, a među hitovima kojima su raspjevali publiku bili su i »Poštar lakog sna«, »Malena«, »Plači«, »Bog« i mnogi drugi. Nakon nešto više od sat i pol svirke, nastup su zaključili starom uspješnicom »Gume na kotačima« s debitantskog nosača zvuka »Shimpoo Pimpoo«.

Sljedeći koncert u sklopu Riječke zvečke vol 3. na rasporedu je u četvrtak, 10. kolovoza kada će pred svoju publiku stati poznati riječki bend En Face. Početak svirke zakazan je za 21 sat, a ulaz je besplatan.

Komentari

komentara