Od danas do nedjelje Kostrena će, zahvaljujući prvom izdanju Kostrena Sunrise Festivala, postati oaza za sve ljubitelje elektroničke glazbe.

Festivalski program odvijat će se na šest lokacija: noćni program u Quorum beach baru, a dnevni u Tango beach baru, Baraka beach baru, Bunga Bunga beach baru te restoranu Barba Tome. Pridružuje im se i beach bar Li-La gdje će biti održano otvorenje festivala i gdje će se odvijati sportsko-rekreativni program. Jezgra noćnog programa bit će Quorum gdje će nastupiti strani i domaći glazbenici i DJ-ji, dok će za videoprojekcije biti zadužen umjetničko-tehnički dvojac iz Rijeke – Oblik 3.

Nastupit će: Spartaque, Tkno, Marina Karamarko, Damir Hoffman, Johnny Kaos, Lemon, Sthekerson, Adoo, Tea Vuckovic, Urban Jeram, Boo Dale, Fabian Jakopetz, Teo Harouda, Dave Haze, Uptech, Mo’ Funk, Asta Nova, Labozz, Tommy Marquez, Poco Loco, Vincenzo Recupito, Life4Funk, Dino Jukić, Wide Cut, Leon B, Tech Rule, Isan Hets, Daniel Maya, Ko Mar, Dj ic, Ivan Slosar, Tias, David B, Nico Galante, Yakka, Madafunkaz, Dalton, Nard, System Lock, Ogologo, Matt Core, Mystic i Face Off.

Priprema se i bogat dnevni program pa će tako posjetitelji moći uživati u vatrenom spektaklu žonglerske grupe Red Rays, dok će za sport i zabavu na vodi biti zaduženi Water Sports Kostrena koji nude mogućnost iznajmljivanja vodenih tuba i jet skija. Za sve ljubitelje visina i skokova iz aviona, na raspolaganju stoji ekipa iz Tandem eXtremea. Broj ulaznica je ograničen, a prodajna mjesta su beach barovi u Kostreni.

Komentari

komentara