Majstori rifa i žestine, krčki Brain Production, ove će subote u Palachu predstaviti drugi album »Valovi o stijenu«. Novi materijal najavili su 2016. godine spotom za apokaliptičnu »Stvarnost«, a u jesen prošle godine objavili su i spot za naslovnu pjesmu »Valovi o stijenu« koji je snimljen na Golom otoku, Krku i u Los Angelesu.

Njihov drugi nosač zvuka sniman je, miksan i masteriran u zagrebačkom studiju Pod.room. Donosi deset pjesama, a moguće ga je besplatno preuzeti s bandcamp stranice benda.

Pridružit će im se i riječki Nord koji je u nepune četiri godine prošao put od debitantskog do čvrsto formiranog alternativnog rock benda. Bend čine: Mihael Prosen na poziciji vokala i bas gitarista, Tino Margan na bubnjevima te gitaristi Vedran Vučković i Ivan Jović, pulsko pojačanje.

U Palachu će nastupiti i ??? (Drei Question Marks), noise rock bend koji je nastao 2015. u Rijeci, a uskoro objavljuje novi EP. Njihov zvuk karakterizira zvučno eksperimentiranje, igra s frekvencijama instrumenata te izuzetna glasnoća koja tjera na divljanje i kaos.

Uz ulaz od 20 kuna i početkom u 20h, Palach će posjetitelje prodrmati troduplom žestokom svirkom.

Komentari

komentara