Mnogobrojna publika u Ex Port Delti ali i njezinoj bližoj i daljnjoj okolici preksinoć je uživala u raznovrsnoj glazbi koja se proizvodila na dvjema pozornicama sedmog Student Day Festivala.

Na open air pozornici u subotu je prva nastupila zagrebačka grupa Judette, a onda je nakon zagrijavanja uz goste iz metropole, publici ponuđena trostruka doza riječke glazbe. Prva riječka grupa koja je nastupila na drugoj večeri sedmog SDF-a bio je Band Callahan, nakon kojeg je na pozornicu stala četvorka iz grupe Moskva. Gužva pred pozornicom povećavala se s nastupom svakog sljedećeg izvođača. Prvi od njih bili su dečki iz riječkog Jonathana, nakon kojih su odličnu atmosferu zakuhali i Goran Bare i Majke te popularna splitska grupa TBF. Nastup za pamćenje imalo je i Zabranjeno pušenje, dok je za ples do zore na kraju ovogodišnje riječke studentske fešte zadužen je bio slovenski dvojac Vanillaz.

Najveća studentska zabava u regiji odvijala se i na KBS flooru gdje je ulogu headlinera imao svjetski poznati techno dvojac Pig & Dan. Među izvođačima koji su se pobrinuli za izvrsnu dozu elektroničke glazbe uz njih su bili i: Innaca, life4funk b2b Claus Cottini, Tino Dobric b2b Marin Biocic, Miss Soulfly, Pero Fullhouse i DJ Ogi. Svi oni kojima nije bilo dosta tulumarenja u Ex Port Delti, nakon provoda na središnjem dijelu SDF-a mogli su »skočiti« do Crkve na službeni after party gdje su najizdržljiviji plesali uz Dj-e među kojima su bili Bronski, Mate Čeko, Igorritza B2b Dino Jukić…

Komentari

komentara