Zagrebački punk-rock sastav Kawasaki 3P nastupit će 25. ožujka 2017. u zagrebačkom Domu sportova, a karte za »koncert karijere« benda koji je na rockerskoj regionalnoj sceni stekao kultni status kreću u prodaju već od danas.

Kako se ističe u najavi, bit će to najveći i najvažniji koncert benda kojem su raspoznatljivost na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni donijeli upečatljiv zvuk koji kombinira punk, ska i reggae, velika brass sekcija i originalni nastupi.
Kawasaki će u Dom sportova donijeti baš sve što ih je učinilo jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja, od »Antonije«, »Puta madre« i »3Problema« preko »Snifa san glu«, »Niskarastaman« i »Kristin« do »Kak si, pa tak«, »Ni da ni ne« i »Loš, zao«. Iako se scenarij za veliki koncert tek slaže, sigurno je da će bend posebnu pažnju posvetiti trima ključnim momentima karijere – antologijskom debiju »Kawasaki 3P«, uspješnom »Idu Bugari« i prošlogodišnjem bestselleru »Goli zbog pasa«.

– U posljednjih dvadesetak godina ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a. Njihov rockom podebljani ska punk, koliko god dolazio iz poznatih izvora, od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom – stoji u najavi.

– S takvim pedigreom i čak 24 godine staža na leđima, Kawasaki su sasvim zasluženo pred vratima Doma sportova, dodaje se.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 5. prosinca. Do kraja 2016. cijena će im iznositi 60 kuna. Od 1. siječnja za ulaz će trebati izdvojiti 70 kuna, a na sam dan koncerta, 25. ožujka, 90 kuna.

Komentari

komentara