Foo Fighters su danas, u samo 2 minute nakon puštanja u prodaju, rasprodali sve ulaznice za premijerno gostovanje na ovim prostorima koje će se dogoditi 19. lipnja u pulskoj Areni. Time je postao i najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj.

A samo nekoliko sati kasnije, ulaznice za gostovanje Fightersa koje je već sada središnji rock događaj u regiji iduće godine, već su se našle u prodaji preko internetskog oglasnika Njuškalo, te preko stranice Viagogo. Naravno, cijena je paprena – na Njuškalu se nude dvije ulaznice za parter po cijeni od 2 tisuće kuna za jednu. Na Viagogo, najvećem sekundarnom tržištu ulaznica za događaje uživo na svijetu, za karte je potrebno izdvojiti između 1.475 i 2.151 kuna.


Od same objave je bilo jasno da će koncert Foo Fightersa odjeknuti senzacionalno. Izuzetan interes za ekskluzivno gostovanje, u najmanjem kapacitetu u kojem je bend nastupao unazad 10 godina, pojačan je činjenicom da su Grohl i momci za mjesto koncerta odabrali upravo pulsku Arenu. Imala je Hrvatska već neke brzo rasprodane koncerte u novijoj povijesti. U jednom danu su planule sve ulaznice za premijerne nastupe giganata U2 u Zagrebu i David Gilmoura u Puli, a manje od 3 sata trebalo je Chris Cornellu da rasproda dvoranu Vatroslava Lisinskog. No interes za koncert Foo Fightersa nemjerljiv je s bilo kojim događajem kod nas do sada, što je rezultiralo i rekordno brzom prodajom ovog jutra. Time je postalo jasno da je gostovanje Fightersa u Puli već sada postalo centralni rock događaj u regiji iduće godine.

Komentari

komentara