U sklopu četvrtog Impulse Festivala, što će se u Rijeci održavati od 27. ožujka do 1. travnja, bit će održana glazbena tribina Megahertz. Događanje koje je na rasporedu u petak, 31. ožujka u OKC-u Palach, bit će posvećeno radiju, nekada dominantnom mediju i prvom izvoru nove glazbe za većinu publika te jedinom posredniku između slušatelja i dobre playliste zalutale na nekoj frekvenciji.

Na pitanja o tome koja je njegova uloga i društveni status danas te koje su njegove moguće, poboljšane buduće verzija odgovorit će sudionici tribine čiji će moderator biti Marin Jurčić. Gosti tribine bit će: Ana Dajić (urednica i voditeljica emisije »Dirižabl«) iz Beograda, Voljen Korić (glazbeni urednik, Totalni FM) iz Rijeke te Branimir Slijepčević Brada (Radio Pula, Art&Music festival) iz Pule.

U sklopu festivala čiji su organizatori Distune promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci u Palachu će biti održan veliki, osmi po redu sajam ploča u Rijeci, i četvrti u okviru Impulse festivala.

Ulaz na sajam je slobodan, za izlagač(ic)e nema najma, a svi zainteresirani prijave za sudjelovanje mogu poslati e-mailom na elektroroni@gmail.com do petka, 24. veljače.

Komentari

komentara