Pod nazivom „The Early Years 1965-1972“ pred kraj ove godine, točnije 11. studenog, pojavit će se ogromni box-set grupe Pink Floyd. Na čak 27 CD-a ova mamutska kolekcija radova nastalih od 1965. do 1972. godine ponudit će ama baš sve što su u tom trenutku psihodeličnom rocku okrenuti dali Floydi.

Uz već poznati i objavljeni materijal bit će tu i neobjavljenih snimaka, demo snimaka i jako puno video materijala. U konačnici Pink Floyd fanovi uživat će moći u 12 sati glazbe i čak 15 sati video materijala, ali i u čak sedam posebno za tu napravljenih i oblikovanih knjižica s foto materijalima i pratećim tekstom.

Ogromni box-set, piše u priopćenju za medije, dat će priliku kolekcionarima da čuju i vide razvoj grupe u godinama koje su prethodile remek-djelu „The Dark Side Of The Moon'”. Cijena? Vjerojatno „sitnica“ pa je zato i ne navode u materijalu!

No, budući da im je jasno da će kolekciju od 27 CD-a malo tko moći kupiti, usporedo s tim mamut izdanjem pojavit će se i dvostruki CD pod nazivom „The Early Years – CRE/ATION“ na kojem će biti odabran najzanimljiviji dio materijala s mega box-seta.

Komentari

komentara