Zagrebački punk-rock sastav Kawasaki 3P nastupit će 25. ožujka 2017. u zagrebačkom Domu sportova, a karte za “koncert karijere” benda koji je na rockerskoj regionalnoj sceni stekao kultni status kreću u prodaju već od ponedjeljka, 5. prosinca.

Kako se ističe u najavi, bit će to najveći i najvažniji koncert benda kojem su raspoznatljivost na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni donijeli upečatljiv zvuk koji kombinira punk, ska i reggae, velika brass sekcija i originalni nastupi.

Kawasaki će u Dom sportova donijeti baš sve što ih je učinilo jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja, od “Antonije”, “Puta madre” i “3Problema” preko “Snifa san glu”, “Niskarastaman” i “Kristin” do “Kak si, pa tak”, “Ni da ni ne” i “Loš, zao”.

Iako se scenarij za veliki koncert tek slaže, sigurno je da će bend posebnu pažnju posvetiti trima ključnim momentima karijere – antologijskom debiju “Kawasaki 3P”, uspješnom “Idu Bugari” i prošlogodišnjem bestselleru “Goli zbog pasa”.

“U posljednjih dvadesetak godine ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a. Njihov rockom podebljani ska punk, koliko god dolazio iz poznatih izvora, od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom”, stoji u najavi.

“S takvim pedigreom i čak 24 godine staža na leđima, Kawasaki su sasvim zasluženo pred vratima Doma sportova”, dodaje se.

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 5. prosinca. Do kraja 2016. cijena će im iznositi 60 kuna. Od 1. siječnja za ulaz će trebati izdvojiti 70 kuna, a na sam dan koncerta, 25. ožujka, 90 kuna.

Komentari

komentara