Psihomodo Pop, publiku možda nisu »vratili u garažu«, ali su u svom prepoznatljivom stilu, pod vodstvom nezamjenjivog Davora Gobca pokazali da »rock i punk nisu mrtvi«, baš kao niti mogućnost da se noćni život korak po korak vrati u Opatiju.

Na koncertu koji je održan u Klubu Gervais, dobro raspoloženi Gobac uz pomoć benda koji je već gotovo 35 godina visoko na domaćoj glazbenoj sceni, vješto je, »Opatiji i svijetu« predstavio dio svoje bogate karijere, u sat i pol koncerta nanizavši hit do hita.

Prava je šteta što je odaziv publike bio osrednji, jer su cijene ulaznica bile umjerene, a za njih se moglo dobiti pravu glazbenu poslasticu. No, treba reći i da je to bio koncert na kojemu su svi koji su došli, istinski uživali i to ne samo fanovi koji su danas već u »zreloj dobi«, već i mnogi mlađi ljubitelji Psihomodo Popa i oni koji se sa njihovim starijim uspješnicama tek upoznavaju.

»Ja nikad nisam bio normalan«, »Kad sam imao 16«, »Ja volim samo sebe«, »Osjećam se haj, mozak baj, baj«, »Pinokio«, »Ramona«, »Mila«,»Sve će biti u redu« i »Frida« koju su izveli tijekom »redovnog programa«, ali i na bis, užarili su uz ostale izvedbe novi opatijski noćni klub u kojemu je publika poželjela – više ovakvih sadržaja i umjesto »u garažu« – povratak natrag u Opatiju.

Foto M. Aničić

Komentari

komentara