Riječki kantautor Damir Urban kalendarsku će godinu zaključiti s dva koncerta na kojima će Urban&4, u četvrtak i petak, 22. i 23. prosinca, u zagrebačkoj Tvornici kulture publici predstaviti svojevrsnu koncertnu inventuru svojeg kompletnog stvaralaštva, a svaki će nastup imati različite goste i jedinstvenu set listu s nekim posve novim pjesmama.

“S obzirom da su koncerti u Tvornici pred sam kraj godine, bit će to dobra prilika da napravimo svojevrsnu koncertnu inventuru. Da vidimo jesmo li što novoga naučili, zvučimo li bolje ili možda gore nego ranije”, kazao je Urban najavljujući koncerte.

Tvornica je jedan od prostora gdje nam je najdraže svirati; klubovi tog kapaciteta, na prostoru cijele regije, naše su prirodno stanište, napomenuo je.

Urban&4 za kraj 2016. vraćaju se u klub koji su punili nebrojeno puta i to s dva posebna nastupa, svaki sa svojim gostima i jedinstvenim set listama koje sadrže potpuno nove pjesme.

“Lista pjesama neće biti ista za ta dva koncerta. Manji dio ćemo odsvirati i jedan i drugi dan jer vjerujemo da su nas upravo one odredile, ali i da nas dio publike poznaje isključivo po njima, dok će sve ostalo biti različito”, istaknuo je Urban.

Na oba će koncerta proći kroz sve faze – od samih početaka, od Laufera do albuma Urbana&4, a odsvirat će, prvi put uživo, i neke od novih pjesama. “S obzirom na sve to, nama će oba koncerta biti premijere”, poručio je glazbenik.

Svaki dan imat će i goste, koji će ostati tajna do samog koncerta, a Urbana posebno raduje vizual same pozornice: “U razgovoru s ekipom s kojom smo već radili na nekim prošlim koncertima u Tvornici, došli smo do odličnih ideja. Neki njihovi prijedlozi su bolji od onoga što sam i sam mogao zamisliti”, kazao je.

U prodaji su dnevne ulaznice za svaki dan, cijena u pretprodaji iznosi 70 kuna, odnosno na dan koncerta 90 kuna.

Komentari

komentara