Riječki kantautor Damir Urban kalendarsku će godinu zaključiti s dva koncerta na kojima će Urban&4, u četvrtak i petak, 22. i 23. prosinca, u zagrebačkoj Tvornici kulture publici predstaviti svojevrsnu koncertnu inventuru svojeg kompletnog stvaralaštva, a svaki će nastup imati različite goste i jedinstvenu set listu s nekim posve novim pjesmama.

– S obzirom da su koncerti u Tvornici pred sam kraj godine, bit će to dobra prilika da napravimo svojevrsnu koncertnu inventuru. Da vidimo jesmo li što novoga naučili, zvučimo li bolje ili možda gore nego ranije – kazao je Urban najavljujući koncerte.

Tvornica je jedan od prostora gdje nam je najdraže svirati: klubovi tog kapaciteta, na prostoru cijele regije, naše su prirodno stanište, napomenuo je.

Urban&4 za kraj 2016. vraćaju se u klub koji su punili nebrojeno puta i to s dva specijalna nastupa, svaki sa svojim gostima i jedinstvenim set listama koje sadrže potpuno nove pjesme.

– Lista pjesama neće biti ista za ta dva koncerta. Manji dio ćemo odsvirati i jedan i drugi dan jer vjerujemo da su nas upravo one odredile, ali i da nas dio publike poznaje isključivo po njima, dok će sve ostalo biti različito – istaknuo je Urban.

Na oba će koncerta proći kroz sve faze – od samih početaka, od Laufera do albuma Urbana&4, a odsvirat će, prvi put uživo, i neke od novih pjesama.

– S obzirom na sve to, nama će oba koncerta biti premijere – poručio je glazbenik.

Svaki dan imat će i goste, koji će ostati tajna do samog koncerta, a Urbana posebno raduje vizual same pozornice.

– U razgovoru s ekipom s kojom smo već radili na nekim prošlim koncertima u Tvornici, došli smo do odličnih ideja. Neki njihovi prijedlozi su bolji od onoga što sam i sam mogao zamisliti – kazao je.

U prodaji su dnevne ulaznice za svaki dan, cijena u pretprodaji iznosi 70 kuna, odnosno na dan koncerta 90 kuna.

Komentari

komentara