Žestoki karlovački alter rock-metal bend EoT nastavlja nizati uspjehe na glazbenim natjecanjima. Nedavno je tako, u konkurenciji pedeset i dva sastava iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije, odlukom stručnog žirija pobijedio na Rovinj Music Festivalu.

To je već šesta festivalska pobjeda ovog karlovačkog benda koji čine: Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi). Vrhunac njihovog dosadašnjeg rada bit će objavljivanje debitantskog albuma »Defibrilacija« koje je najavljeno za ponedjeljak, 23. siječnja.

Glazba koju izvodi EoT inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća. Njihovi uspjesi na festivalima započeli su 2014. godine dok se grupa još zvala Eclipse of Time. Te je godine bend pobijedio na natjecanju Mack Production u Čakovcu, nakon čega su slijedile pobjede na O’Rock festivalu u Oroslavlju, međimurskom Ratu bendova te na natjecanju Šengenfesta Glas mladih u Sloveniji.

Uspjehe su nastavili nizati i pod imenom EoT pa su tako osvojili prve nagrade na Croatia Bike Week gitarijadi u Puli i Rovinj Music Festivalu. Osim toga, vokalistica i bas-gitaristica Maja Kolarić proglašena je najboljom basisticom na Demofestu u Banja Luci. Prošle je godine grupa objavila četiri singla: »Balkanska fiskultura«, »U čemu je bit?«, »Bye bye« i »Naš mali planet«.

Komentari

komentara