Vlado Simcich Vava objavio je novi instrumentalni singl. Naziv pjesme je »Alone Blues«, a bit će objavljena na Vavinom nadolazećem albumu.

Dok se dovršava debitantski album Turista koji je u procesu miksanja u studiju GIS, s producentom Matejom Zecom, Vava ne miruje. Paralelno s radom Turista, priprema i samostalno instrumentalno izdanje koje će biti snažno obojeno blues utjecajima kojima je Vava izložen već desetljećima.

Prvi singl s ovog četvrtog instrumentalističkog projekta, koji je kao i one prethodne u potpunosti Vava snimio sam, molska je dvanaestica naziva »Alone Blues«. Pjesma je snimljena na analognom 4-kanalnom snimaču u kasnim noćnim satima, tijekom punog mjeseca, a miksana je kao i uvijek s prijateljem i producentom Matejom Zecom.

Nadolazeći album naziva »Juke Joint« bit će objavljen tijekom sljedeće godine u digitalnom i fizičkom obliku i sadržavat će osam potpuno novih ambijentalnih blues brojeva nastalih pod utjecajem američke tradicionalne crne kao i psihodelične glazbe sa zapadne obale Amerike.

Komentari

komentara