Sve je spremno za prvu dodjelu prve nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off koja će biti održana večeras u zagrebačkoj Tvornici kulture gdje će, s početkom u 20 sati, nastupiti trenutno najatraktivnija imena hrvatske glazbe: Jonathan, Vojko V, Kandžija, The Strange, NipplePeople, Chui, Rezerve, Detour, Kensington Lima i Ogenj.

Dodjelu će obilježiti nastupi onih s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto ih je predložilo, a zatim i nominiralo šezdeset i četvero novinara iz 40 hrvatskih medija.
– Uz nekoliko glazbenih iznenađenja i voditeljicu Martinu Validžić proći ćemo kroz 10 kategorija i saznati dobitnike prve nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off. Publiku očekuje dobra zabava, odlični nastupi i glazbena iznenađenja. Za kvalitetan after zadužen je DJ Mario Kovač. Uz dodjelu Nagrada Rock&Off Tvornica kulture će započeti godinu u kojoj puni 20 godina postojanja, poručuju organizatori.
Koproducenti nagrade su Unison – Hrvatski glazbeni savez i KD Tvornica kulture koja ove godine slavi 20 godina postojanja, uz organizatora Hrvatsko društvo skladatelja i sponzorstvo Iskona.
Večeras ćemo doznati i dobitnika Iskonove Nagrade publike kao i dobitnike vrijednih glazbenih nagrada. Osim toga, osnivač nezavisne izdavačke kuće Slušaj najglasnije Zdenko Franjić primit će prvu Rock&Off Nagradu za životno djelo.
Zahvaljujući sponzoru nagrade Iskonu prijenos dodjele prikazivat će se na Iskon.TV-u, na posebnim Rock&Off kanalima (Rock&Off HD kanal 521 i Rock&Off SD kanal 511), a dodjelu će se moći pratiti i na web-stranici tportal.hr i Facebook stranici Tportala.

Komentari

komentara