Red Hot Chili Peppers će prvi na svijetu održati interaktivni live streaming koncert u 360 stupnjeva. U live prijenosu moći će uživati i fanovi iz Hrvatske, Makedonije i Albanije.

Deutsche Telekom će danas prvi na svijetu predstaviti live koncert u 360 stupnjeva. Koncert će se održati dvorani Kraftwerk Berlin, a u centru zbivanja naći će se svjetske superzvijezde Red Hot Chili Peppers i najnovija tehnička inovacija. Koncert će se održati u sklopu Telekom Street Gigsa, a zahvaljujući HD live streamu u 360 stupnjeva moći će uživati i fanovi iz Hrvatske, Makedonije i Albanije. Live streaming bit će dostupan na stranicama Hrvatskog, Makedonskog i Albanskog Telekoma u 20 sati. Link za Hrvatsku je https://www.hrvatskitelekom.hr/rhcp?utm_source=dancing-bear&utm_medium=display&utm_content=pr-article&utm_campaign=rhcp-livestream

Glazbeni spektakl biti će dostupan svim korisnicima hrvatskog, albanskog i makedonskog Telekoma, koji imaju smartphone, karton i Samsung Gear VR.

Kao jedni od najuspješnijih bendova u povijesti rocka, Red Hot Chili Peppers do sada su prodali nevjerojatnih 60 milijuna albuma. Njihove pjesme »Californication«, »Give it Away« i »Under the Bridge« smatraju se jednim od najvećih hitova ikad. Peppersi traju preko tri desetljeća i konstantna su inspiracija fanovima diljem svijeta, a njihov posljednji studijski album »The Getaway« kojeg je producirao Danger Mouse zasjeo je na čelnim pozicijama najprodavanijih albuma u svijetu.

Komentari

komentara