Kada su nas članovi riječke grupe One Piece Puzzle pozvali na jedan od koncerata koji su u sklopu »Veselog prosinca uz One Piece Puzzle« ovih dana upriličili u svom domu – inkubatoru glazbenih i scenskih ideja, nismo mogli reći – ne. Upravo suprotno, rado smo se odazvali njihovom ekskluzivnom glazbenom eventu u kojem je moglo uživati tek dvadesetak posjetitelja.


Okupljanje je započelo na unaprijed dogovorenom mjestu gdje je dvadesetak najbržih i najvjernijih fanova benda dočekao bubnjar Gospodin T. koji je znatiželjno društvo potom odveo na jedinstvenu tajnu lokaciju u kojoj se »kuhaju« sve OPP-ovske ideje. Nakon zagrijavanja uz žestice ispred »oltara«, nesvakidašnje se druženje nastavilo u »predvorju« gdje su članovi benda publici, između ostalog, podijelili i čepiće za uši kako bi lakše »preživjeli« njihovu glasnu i žestoku svirku. Sljedeći korak bio je ulazak u njihovu prostoriju za probe gdje je i održan koncert.
– Osjetite i vi jedinstvenu čar domaće atmosfere uz punč rakiju, metalurgiju, cajke i rave ravno iz utrobe riječkog podzemlja! OPP svira samo za vas i druži se samo s vama – beskompromisno, kao i uvijek! Očekujete li ugodu, hedonizam i šminkerski zvuk – zaboravite, poručili su uoči nastupa OPP-ovci.
Sve što su obećali, vrištačica Ana Balkana za mikrofonom, Armageljon na gitari, Gospodin T. na bubnjevima i Svemir Travica na basu, publici su i isporučili – sat vremena beskompromisne svirke, u skučenom ambijentu gdje su posjetitelji i bend gotovo postali jedno. Pred dvadesetak slušatelja riječka je četvorka odradila odličan nastup, nimalo se ne štedeći. Fantastičan bend, oduševljena publika i (pred)blagdansko druženje kakvo mogu smisliti samo OPP-ovci od nas mogu dobiti samo – čistu peticu.

Komentari

komentara