Pjesma »Easy« s albuma »Pogrebi & pomiriši« zagrebačke grupe Jinx dobila je svoje videoizdanje koje potpisuje Ven Jemeršić, slovenski režiser, glazbenik i pjesnik koji je s bendom već surađivao i u spotovima »Na zapadu«, »Da smo se voljeli manje« i »Maradona«.

Pjesmu je miksao Mark Saunders (David Bowie, Cure, Neneh Cherry, Echo & the Bunnymen i dr.), a kao svojevrstan kuriozitet vrijedi spomenuti i da je ovo prva pjesma Jinxa u njihovoj dugogodišnjoj karijeri u kojoj se ionako mnogoljudnom bendu priključio i gudački kvartet.

Osim novog spota, Jinxi su otkrili da ih 4. svibnja sljedeće godine očekuje veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova. Koncert će biti održan točno godinu dana od rasprodanog nastupa u Tvornici kulture kada su premijerno predstavili album »Pogrebi & pomiriši«.

Ulaznice za koncert već su u prodaji, u sustavu Eventima po »early bird« cijenama koje će vrijediti do 14. siječnja ili do isteka zaliha. Cijena za parter je 70 kn, a za tribine 85 kn. U pretprodaji će se prodavati od 15. siječnja do 15. ožujka po cijeni od 90 i 105 kuna, a od 16. ožujka do koncerta bit će ih moguće kupiti po redovnoj cijeni od 100 i 115 kuna.

Komentari

komentara